Informace o zpracování osobních údajů

dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady /EU/ č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR)

I. Správce

1) Správcem vašich osobních údajů je společnost FREEWOOD s.r.o., se sídlem Zašová 191, 756 51 Zašová IČ: 28592735, sp.zn.: C/33491  vedená u Krajského soudu v Ostravě (dále jen „Společnost“).

2) Kontaktní údaje Společnosti:
Adresa pro doručování: Zašová 191, 756 51 zašová
e-mail: kramolis@freewood.cz
Telefon: +420 724 906 009 

3) Společnost nejmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů.

4) Zpracování vašich osobních údajů provádí Společnost. Zpracování je prováděno v jejích provozovnách, pobočkách a sídle jednotlivými pověřenými zaměstnanci Společnosti, příp. zpracovatelem. Ke zpracování dochází prostřednictvím výpočetní techniky, popř. i manuálním způsobem u osobních údajů v listinné podobě za dodržení všech bezpečnostních zásad pro správu a zpracování osobních údajů. Společnost vynakládá veškeré úsilí k tomu, aby bylo při využívání jejích služeb vaše soukromí chráněno. Společnost podnikla technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Společnost svá bezpečnostní opatření neustále přizpůsobuje v souladu s technologickým pokrokem a vývojem.  

II. Zpracovávané osobní údaje

1) Nemáte povinnost osobní údaje Společnosti poskytnout. Poskytnutí vašich osobních údajů je však požadavkem k tomu, aby s vámi Společnost mohla uzavřít smlouvu. Společnost vaše osobní údaje vyžaduje právě  pouze pro potřeby Společnosti (z důvodu, pro účel a po dobu, jak níže podrobně rozvedeno). V žádném případě nebudou vámi poskytnuté osobní údaje prodávány dalším subjektům ani nebudou využívány jiným komerčním způsobem. 

2) Společnost zpracovává zejména vaše následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Adresu
  • E-mailovou adresu
  • Telefon
  • Bankovní spojení
  • IČ a DIČ (u podnikající FO)
  • Údaje poskytnuté nad rámec příslušných zákonů zpracovávané v rámci uděleného souhlasu z vaší strany

3) Zpracovávané osobní údaje získá Společnost buď přímo od vás (tím, že je poskytnete např. v rámci registrace do služby, nebo z individuální korespondence s vámi), nebo z veřejně přístupných rejstříků, seznamů a evidencí (např. obchodní rejstřík, živnostenský rejstřík, veřejný telefonní seznam apod.)

III. ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH DŮVODŮ

1) Osobní údaje je nutné zpracovat za účelem vytvoření nabídky, uzavření smlouvy a jejího splnění, příp. vedení stavu vašeho zákaznického účtu a za účelem splnění navazujících smluvních či zákonných povinností jako je zejména archivace daňových dokladů a vyřizování případných reklamací. Zákonným důvodem zpracování je tedy splnění smlouvy (dle ust. čl. 6 odst. 1 písm. b), Nařízení Evropského parlamentu a Rady /EU/ č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR), splnění právní povinnosti (dle ust. čl. 6 odst. 1 písem. c) GDPR) a oprávněný zájem (dle ust. čl. 6 odst. 1 písem. f) GDPR).

2) Oprávněným zájmem Společnosti (dle ust. čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR) je také přímý marketing, tj. vaše osobní údaje Společnost zpracovává i za účelem šíření obchodních sdělení týkajících se vlastních obdobných služeb, dotazníku spokojenosti, zasílání přání k narozeninám či PF, novinky z trhu a k provádění jednoduchých analytik (např. měření návštěvnosti webových stránek apod.). Jsou-li vaše osobní údaje zpracovávány z tohoto důvodu, máte právo vznést námitku proti zpracování pro účely přímého marketingu. 

3) Pokud jste Společnosti udělili váš souhlas (např. v rámci soutěží, marketingových akcí, přihlášce k odběru obchodních sdělení, apod.), zpracovává Společnost vaše osobní údaje na základě tohoto udělení (dle ust. čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR). V případě udělení souhlasu probíhá zpracování za účelem nabízení služeb, zasílání obchodních sdělení a informování o akcích Společnosti apod.  

IV. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1) Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je dána plněním smlouvy a následným uchováním daňových dokladů za objednanou a dodávanou službu. Z důvodu oprávněného zájmu lze vaše informace zpracovávat po dobu 3 let, nejdéle však do doby než vznesete proti takovému zpracování námitku.

2) V případě udělení souhlasu budou vaše osobní údaje zpracovávány po dobu 3 let, nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů, které může být učiněno písemně na adrese Společnosti či e-mailem na adresu kramolis@freewood.cz. 

V. DALŠÍ PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1) Zpracování vašich osobních údajů je prováděno Společností, tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro Společnost mohou zpracovávat i další osoby, kterými mohou být: 

  • Dodavatelé externích služeb pro Společnost (typicky programátorské či jiné podpůrné technické služby, serverové služby apod.),
  • provozovatelé záložních serverů či provozovatelé technologií využívaných Společností, kteří je zpracovávají za účelem zajištění funkčnosti příslušných služeb Společnosti,
  • v nezbytně nutném rozsahu daňoví poradci,  auditoři, advokáti Společnosti, kteří zpracovávají osobní údaje za účelem poskytování poradenských služeb, 
  • osobní údaje týkající se dlužníků s dluhy po splatnosti mohou být zpřístupněny také společnosti poskytující pojištění pohledávek či inkasním agenturám a to za účelem vymáhání či inkasa pohledávek Společnosti,
  • orgány veřejné správy,
  • případně další poskytovatelé obdobných služeb, které však v současné době Společnost nevyužívá.

2) Společnost nemá v úmyslu předat vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI. VAŠE PRÁVA

1) Máte právo:

  • požadovat po Společnosti informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • požadovat po Společnosti vysvětlení ohledně zpracování vašich osobních údajů,
  • vyžádat si u Společnosti přístup k vašim osobním údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po Společnosti výmaz vašich osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování,
  • na přenositelnost vašich osobních údajů,
  • odvolat kdykoli souhlas udělený ke zpracování vašich osobních údajů,
  • v případě zpracování vašich osobních údajů z důvodu oprávněného zájmu Společnosti (čl. III odst. 2) vznést námitku
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním vašich osobních údajů obrátit se na Společnost nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Děkujeme
Vaše společnost FREEWOOD s.r.o.
 

Reference

CNC bruska na soustružené dřevo INTOREX LNX-1500 ušetří mnoho času a nepříjemné práce. Umožní Vám brát zakázky, které by bez tohoto stroje byly nerentabilní
CNC bruska na soustružené dřevo INTOREX LNX-1500 ušetří mnoho času a nepříjemné práce. Umožní Vám brát zakázky, které by bez tohoto stroje byly nerentabilní

Zveřejněno 17.8.2020

Zjistit více
Nová výrobní linka INTOREX (CNC soustruh + robot + CNC bruska) zvýšila ve firmě TON a.s. přesnost a kvalitu povrchu soustružených polotovarů
Nová výrobní linka INTOREX (CNC soustruh + robot + CNC bruska) zvýšila ve firmě TON a.s. přesnost a kvalitu povrchu soustružených polotovarů

Zveřejněno v září 2019

Zjistit více
Krátící pila na výrobu vazníků STROMAB CT600 ušetří 60 až 70% mzdových nákladů ve srovnání s ručním krácením na pokosové pile
Krátící pila na výrobu vazníků STROMAB CT600 ušetří 60 až 70% mzdových nákladů ve srovnání s ručním krácením na pokosové pile

Zveřejněno 2016

Zjistit více
Sušárna řeziva BIGONDRY s přímým plynovým topením ušetří miliónové investice do kotelny, pracuje bezobslužně a náklady na plyn nepřekročí náklady na provoz kotelny
Sušárna řeziva BIGONDRY s přímým plynovým topením ušetří miliónové investice do kotelny, pracuje bezobslužně a náklady na plyn nepřekročí náklady na provoz kotelny

Zveřejněno 2014

Zjistit více
5 osý CNC stroj UNITEAM COLIBRI pro výrobu 3D modelů. Zakoupením stroje se otevřely nečekané možnosti využití a množství zakázek vedlo po 3 letech k zakoupení druhého stejného CNC centra
5 osý CNC stroj UNITEAM COLIBRI pro výrobu 3D modelů. Zakoupením stroje se otevřely nečekané možnosti využití a množství zakázek vedlo po 3 letech k zakoupení druhého stejného CNC centra

Zveřejněno 2015

Zjistit více
CNC obráběcí centrum INTOREX TC-1000 na výrobu nožek sedacího nábytku
CNC obráběcí centrum INTOREX TC-1000 na výrobu nožek sedacího nábytku

Na obsahu se pracuje

Zjistit více
Radiální pila STROMAB US12 pro krácení hranolů v tesařské dílně. Chytrá konstrukce s počátkem řezu ze stejného bodu ve všech úhlech a snadný posun do řezu i u masivních hranolů z tvrdého dřeva
Radiální pila STROMAB US12 pro krácení hranolů v tesařské dílně. Chytrá konstrukce s počátkem řezu ze stejného bodu ve všech úhlech a snadný posun do řezu i u masivních hranolů z tvrdého dřeva

Zveřejněno 2014

Zjistit více
Balící automat GG MACCHINE AT-1200 A pro výrobu nábytku překvapil velkou úsporou balícího materiálu a hlavně úsporou mzdových nákladů na balení.
Balící automat GG MACCHINE AT-1200 A pro výrobu nábytku překvapil velkou úsporou balícího materiálu a hlavně úsporou mzdových nákladů na balení.

Zveřejněno 2012

Zjistit více
Výroba přesných lamel na pásové pile CENTAURO SUPERCUT 80. Vysoká přesnost a čistota řezu, rovnoběžnost řezů, prořez až 500 mm a průřez 1,2 mm jsou hlavní důvody, proč na výrobu lamel pořídit tento stroj.
Výroba přesných lamel na pásové pile CENTAURO SUPERCUT 80. Vysoká přesnost a čistota řezu, rovnoběžnost řezů, prořez až 500 mm a průřez 1,2 mm jsou hlavní důvody, proč na výrobu lamel pořídit tento stroj.

Zveřejněno 2012

Zjistit více
Dlabání a frézování otvorů ve výrobě dveří na NC dlabačce CENTAURO ALFA jako hlavní úspora mzdových nákladů menších výrobců dveří a oken a jako efektivní nástroj pro výrobu atypů u velkých společností
Dlabání a frézování otvorů ve výrobě dveří na NC dlabačce CENTAURO ALFA jako hlavní úspora mzdových nákladů menších výrobců dveří a oken a jako efektivní nástroj pro výrobu atypů u velkých společností

Zveřejněno 2010

Zjistit více
5 osý CNC stroj na výrobu krovů a dřevěných stavebních konstrukcí zafixuje při opracování trám do roviny a přesně opracuje i čerstvé masivní dřevo
5 osý CNC stroj na výrobu krovů a dřevěných stavebních konstrukcí zafixuje při opracování trám do roviny a přesně opracuje i čerstvé masivní dřevo

Zveřejněno 2013

Zjistit více
Výroba dřevěných obalů pomocí pásové pily CENTAURO R800 s podavačem RVP200, to je vysoká flexibilita rozmítání řeziva a úspora materiálu
Výroba dřevěných obalů pomocí pásové pily CENTAURO R800 s podavačem RVP200, to je vysoká flexibilita rozmítání řeziva a úspora materiálu

Zveřejněno 2013

Zjistit více
4 osý CNC obráběcí stroj UNITEAM UNIKAWOOD na výrobu dveří
4 osý CNC obráběcí stroj UNITEAM UNIKAWOOD na výrobu dveří

Zveřejněno 2013

Zjistit více
CNC soustruh s frézou pro truhlářskou dílnu
CNC soustruh s frézou pro truhlářskou dílnu

Zveřejněno 2012

Zjistit více
Vakuová sušárna řeziva BIGONDRY. Výborné řešení pro dosušování řeziva na stolařskou vlhkost dle aktuálních potřeb výroby.
Vakuová sušárna řeziva BIGONDRY. Výborné řešení pro dosušování řeziva na stolařskou vlhkost dle aktuálních potřeb výroby.

Zveřejněno 2012

Zjistit více
Linka délkového nastavení řeziva pro výrobu nábytku
Linka délkového nastavení řeziva pro výrobu nábytku

Zveřejněno 2012

Zjistit více

Aktuality

20 srpen

Prezentace linky MBA v 11. ročníku časopisu Dřevo a stavby, PROFI speciál 2020/2021

Technologie pro výrobu kompletních stěn lehkých montovaných dřevostaveb sníží mzdové náklady a pomůže navýšit kapacitu výroby

Čtěte více

© Copyright Freewood s.r.o., 2020. Webové stránky vytvořilo Poski.com. Tvorba webových stránek na míru.

Obsah košíku
Celkem: 0
Zobrazit košík
Vrátit se k nakupování